Træk vejret mindre og cykel stærkere!

– er et foredrag, som giver et befriende indblik i, hvordan du ved at trække vejret mindre, vil løbe, cykle, ro,,, stærkere.

Da vi var små, trak vi vejret helt naturligt, men i takt med at vi op gennem livet få mentale og fysiske “skulderskub”, bliver vi hængende i uhensigtsmæssige vejrtrækningsmønstre.

Langt de fleste mennesker, ikke mindst atleter, trækker vejret for meget og ender i en ond spiral af overånding. Du til sikkert tænke, det gælder ikke mig, jeg har det fint, og skyder god fart. Til det vil jeg sige, jeg tror du har noget at hente.

Vi bruger udtrykket overånding om det fænomen, at vi trækker været for meget, forkert og for overfladisk. En tilstand som betyder, at forholdet mellem ilt og CO2 kommer ud af balance og ansporer en mindre produktion af røde blodlegemer, (det naturlige EPO-niveau).

Træk vejret mindre og få det bedre

De sundhedsmæssige fordele ved at trække vejret på naturlig vis, har været kendt i tusindvis af år, men i vesten er vi først i de senere årtier begyndt at indse, at måden vi trækker vejret på, har stor indflydelse på vores generelle sundhed.

Engagement og humor er ord, der karakteriserer foredraget om, hvad du kan gøre for at genfinde det naturlige åndedræt.

At trække vejret mere bevidst kan ændre dit liv til det bedre på en lang række områder.

Hvad får du med hjem?

– et indblik i fordelene der ligger gemt i at trække vejret på naturlig vis.

– indsigt i at selv små skridt skaber mirakler.

– konkrete forslag du kan bruge i hverdagen.

Hvad koster det?

Prisen for foredraget er 5.500 kr. (ex moms.)