Åndedrætstræning

Det er gammel accepteret visdom, at når dit åndedræt bliver roligt og dybt, så falder dit nervesystem til ro, din puls falder og dit blodtryk sænkes. Samtidig med at du trækker vejret dybt, masserer du dine organer og tarme, hvilket har positiv indvirkning på dit fordøjelsessystem og energiniveau.

Sebastians oplevelse

Allerede under første åndedræts session oplevede jeg en berusende tilstand af energi og ro. Efter godt to måneders ”træning” (coach / åndedræts session hver anden uge) kan jeg fremkalde energien og roen blot ved få dybe vejrtrækninger.
Så resultatet for mig er, at hverdagen er blevet mere energifyldt og mindre stresset, til trods for at de ydre omstændigheder ikke har ændret sig.

Sebastian Hartvigsen, /Head of Business Controlling – Denmark.

Når du oplever følelser som sorg, angst og vrede, påvirker det dit åndedræt med det samme. Men du har mulighed for at “trykke på pause”, ved at tage kontrollen over åndedrættet tilbage. Gennem bevidst vejtræknings praksis, og den meditative ro der følger med, får du afstand til dine tanker og kan erstatte dem med ro.

Bibas oplevelse

“Egentlig har jeg svært ved at sætte ord på, men det var som om, at noget faldt på plads under de første vejrtræknings sessioner. Jeg kan ikke forklare det – det skal opleves. Roen sænkede sig, min krop var ikke længere anspændt, og glæden ved alting begyndte så småt at komme tilbage igen.

Jeg var flere måneder henne i en svær periode med akut stress og udbrændthed, da jeg fik tilbudt vejrtræknings sessioner hos Carsten. Noget jeg i dag er dybt taknemmelig for. Alle burde prøve det. Jeg har fokus på, hvordan jeg trækker vejret mange gange om dagen nu, så jeg ikke går ned med stress igen.”

Biba Therese Thinesen, Chefkonsulent ECM

Da vi ikke er i stand til at bede kroppen om at afspænde, og vi heller ikke kan tænke os til det, er første skridt væk fra stress og mod personlig udvikling, at få nervesystemet i balance. Her er bevidsthed om åndedrættet en kærkommen håndsrækning.

Økonomi
Personlige åndedræts forløb er typisk fra 3 til 6 sessioner.
Første session kr. 1200,- efterfølgende sessioner kr. 800,- ex. moms.