Manifestation

Manifestation er et masterclass forløb, hvor du undervises i metoder til at gøre dine ønsker til virkelighed gennem tro, opmærksomhed og handling. Samlet set handler det om, at lære at målrette energi i retning af det du ønsker, uden at du selv står i vejen.

En selvopfattelse, der bygger på selv den mindste begrænsning, kan kun korrigeres af dig. Intet du læser eller får fortalt, kan gøre det for dig.

At få succes på området indebærer, at du har troen på, at dine tanker, følelser og handlinger har magt til at påvirke den fysiske virkelighed omkring dig, og at det i høj grad også handler om, at du er klar til at justere opfattelsen af, hvem du er (identitet), og hvad der er muligt for dig. 

Undervejs i forløbet arbejder du med at opbygge en højere selvopfattelse, der beror på antagelse af nye sandheder og forkastelse af gamle forestillinger om, hvad du kan præstere.

Basis indholdet i Mentaltræningsforløbet

Forløbet består af 6 sessioner fordelt over 10 uger.

  • Indledende Visions Workshop hvor du vil blive stillet spørgsmål, og være nødt til at fordybe dig i refleksioner, du måske ikke har prøvet før. Når du har skabt en vision, vil du kende dig selv bedre, og have et effektivt redskab til at tiltrække præcis det du ønsker. (3 timers varighed).
  • To *hypno-terapi sessioner som går i dybden med blokerende overbevisninger og skaber positive ændringer i tanker, adfærd og følelser. (á 2 timers varighed).
  • En transformativ coaching session hvor mentaltræning og energiarbejdet finjusteres. (2 timers varighed).
  • To transformative coaching sessioner hvor du udvider dine evner til at holde fokus på nuet, visualiserer dig målet, og hvor specifikke åndedrætsøvelser sideløbende holder dit nervesystem i balance, og løsner energien i kroppens center. (á 2 timers varighed).

* Hypno-terapi sessionerne varetages af certificeret master NLP- og hypnose terapeut tilknyttet det Mentale Fitnessrum.

Økonomi
Mentaltrænings forløbet (6 sessioner) kr.18.600,- ex. moms.