Transformation

– kalder vi udviklingsforløbet af det næste kapitel i livet.

Der kan være forskellige personlige og professionelle årsager til at undersøge, hvordan du succesfuldt kommer videre med næste kapitel af arbejdes og privatlivet.

Måske er der ændringer i familielivet, helbredet eller økonomiske forhold, der fylder? Måske er det arbejdspresset og mening med jobbet, eller måske er det lysten til at undersøge fremtidige muligheder for personligudvikling?

Uanset hvad årsagen er, er det værdifuldt at undersøge, hvad der i dag holder dig fra at ændre på forholdene. Det kræver sparring, og et transformationsforløb, vil åbne for positive ændringer i tanker, følelser og adfærd.

Transformation er et individuelt forløb som består af 7 sessioner, og i sin opbygning ser således ud:

  • Indledende transformativ coaching session hvor Livshjulet bruges som et effektivt refleksionsværktøj til at illustrere prioriteringerne af dine vigtigste livsområder. Det giver dig et fremragende udgangspunkt til at indfri dine personlige drømme og professionelle ambitioner. (3 timers varighed)
  • To *hypno-terapi sessioner som går i dybden med blokerende overbevisninger og åbner for positive ændringer i tanker, adfærd og følelser. (á 2 timers varighed).
  • Fire transformative coaching sessioner som holder fokus på, at du udvikler dig i retning af dine mål, hvor du lærer at praktisere mentaltræning, og hvor specifikke åndedrætsøvelser sideløbende holder dit nervesystem i balance, og løsner energien i kroppens center. (á 2 timers varighed).

* Hypno-terapi sessionerne varetages af certificeret master NLP- og hypnose terapeut tilknyttet det Mentale Fitnessrum.

Økonomi
Transformationsforløbet (7 sessioner) kr. 14.700,- ex. moms.