Livet er nu!

Hop i cykelsadlen på et unikt 10 ugers mentaltræningsforløb hvor cykling indgår som et værktøj på vejen til mentalt nærvær og fysisk overskud.

Forløbet er oplagt for dig der som leder, har brug for at finde tid til at restituere, være kreativ og i god fysisk form og mental balance.  

Gennem samtaler, velafprøvede teknikker og effektive mentale værktøjer får du hjælp til at finde og fastholde god fysisk og mental balance. Du lærer at puffe dig selv og din hjerne tilbage til nærvær i dit liv, så du forebygger ubalance, usikkerhed og dårlige beslutninger.

Nærvær er, at dine tanker, eller rettere sagt din bevidsthed, er der, hvor du er. Vi øver elementer af nærvær på cyklen og forankrer erfaringerne med meditation, dialog og fælles erfaringsudveksling.

Udvikl dig i fællesskab
At opleve og dele erfaringer med en gruppe ligesindede giver en ekstra dimension i forhold til indlæring. Som mennesker både inspirerer og lader vi os inspirere af andre. Derfor bygger vores 10-ugers forløb på små dynamiske grupper (maks. 8 deltagere, m/k). Disse bliver sammensat med henblik på at skabe et givende fællesskab – og ideelt set er det fællesskab, der også kan række videre ud i tiden.

Vi cykler mest på skovstier og markveje, da det netop er her, vi bedst kommer i kontakt med både den indre og den ydre natur. Det er her vi lærer at slippe tankemyldret og bare holde øje med rødderne i skoven (både dem i jorden og på de andre cykler) Og det virker. Det overskud du får fra disse øjeblikke, bruges med højere kvalitet til at håndtere det problematiske, når det følges op med indsigtsgivende samtaler.

HVORFOR MIKSE CYKLING OG MENTALE ØVELSER?

Vi bruger cykling som “instrument” under forløbet af flere årsager. Dels er der en stærk samlende kraft omkring fællesskabet ved cyklingen, og helt naturligt er vi på cyklen hurtigt mere “nære” og dermed villige til at åbne op og tale mere frit sammen. Og dels oplevede vi – helt fysisk – allerede som børn, da vi lærte at cykle, balance og fremdrift ved egen kraft. Det gav mange af os den første store oplevelse af frihed samtidig med, at det krævede vores fulde nærvær. Denne følelse og evne til nærhed gennem cyklingen udnytter vi aktivt i kursusforløbet.

Samtidig er det også dokumenteret igen og igen, at du kan læse 100-vis af bøger og tage 1000-vis af notater, men hvis du ikke omdanner din viden til handling, er glæden flygtig. På cyklen gør vi de nye erfaringer til handling. Helt konkret går vi ind og arbejder med at flytte de ukonstruktive følelser, som har sat sig i kroppen og som forstyrrer vore tanker. Ved fysisk bevægelse sker der også bevægelser af vores tanker, og i kombinationen af fysisk aktivitet og mentaltrænerens anviste øvelser, åbnes der for ny bevidsthed mod større tilstedeværelse. Det handler ikke om at løse dine problemer, men om at flytte følelserne og dermed tankerne. Så løser problemerne oftest sig selv.

En lang cykeltur går både gennem ydre og indre landskaber, hvor tænderne er sammenbidte i modvinden, og smilet er bredt i medvinden; hvor man finder sit eget tempo, så man både når langt omkring, og hvor tankerne kan følge med. Kan du lide at cykle, og har du lyst til at deltage i et udviklende og givende fællesskab, venter der dig oplevelser og erfaringer, du kan have glæde af resten af livet. Du vil opleve at …

– sammen med nærvær og større bevidsthed kommer færre bekymringer.
– sammen med færre bekymringer kommer roen.
– sammen med roen kommer frihed.
– frihed til at komme i retning af den du længes efter at være. 

HVORDAN RULLER VORES TI UGERS FORLØB?

Det tager mindst en måned, før nye mønstre bliver til gode vaner i din dagligdag. Det kræver små skridt ad gangen at nå dertil, og flere mønstre skal ændres for at komme i mål. Derfor strækker dette forløb sig også over ti uger. (Se programmet for forløbet efterår 2021 herunder.) 

Forløbet er bygget op over 3 fælles events samt 6 solo sessioner. Solo sessionerne støtter op om dine personlige udviklingsmål. Det kan være private forhold, karriere, forretningsudvikling eller noget helt tredje? Jeg vil inspirere og udfordre dig til at finde bedst mulig balance i livets forskellige forhold.

Som deltager forventes det af dig, at du
– er villig til at investere tid og energi på fællesskabet i gruppen.
– tør give noget af dig selv og er åben for at lære nyt.
– forpligter dig til at være nysgerrig og flittig.
– er indstillet på, at der ikke findes nogen quickfixes, kun målrettet træning.
– har eller har haft ledelseserfaring.
– har rundet de 50 år.
– har en cykel, som kan køre på grusveje og lidt i terræn.
– sidst i forløbet, er i stand til at cykle op til 100 km på en dag.

Mentaltrænings kurserne består af 3 fælles events og 6 individuelle sessioner.

Efterårsholdet 2021, (2 pladser tilbage)

Uge 34, individuel indledende session
– hvor vi gør et øjebliks-status over de vigtigste områder i dit liv + solocykling med coach.
28 august, fællesevent-opstart
– hvor temaet er “om at leve i nuet og om at forstå tiden”.
Uge 35, individuel session
– med fokus på “opfølgning af områder i ubalance”.
Uge 36, individuel session
– hvor temaet er ”fysiske og mentale mål” + solocykling med coach.
25 september, fællesevent- weekend
– med overnatning hvor temaet er ”nærvær og om at kunne give slip på fortiden”.
Uge 40 individuel session
– hvor temaet er “at få et bedre selvværd”.
Uge 42, individuel session
opfølgning på de vigtigste områder i dit liv, ”justering af fysiske og mentale mål” + solocykling med coach.
6 november, fællesevent-afslutning
– hvor temaet er “at stole på fremtiden og få handlefrihed”.
Uge 46, individuel afsluttende session
– hvor temaet er ”hvordan holder du fast?”

* tiderne for de individuelle sessioner aftales individuelt i de anførte uger.

Vinterholdet 2021/22, (4 pladser tilbage)

Kurset består af 3 fællesevents og 6 individuelle sessioner og strækker sig fra uge 48 2021 til uge 7, 2022. Datoerne for fællesevents er; 11 december, 15 januar og 12 februar.

Forårsholdet 2022, (5 pladser tilbage)

Kurset består af 3 fællesevents og 6 individuelle sessioner og strækker sig fra uge 12 til uge 22, 2022. Datoerne for fællesevents er; 2 april, 30 april og 28 maj.

* tiderne for de individuelle sessioner aftales individuelt i de anførte uger.

Hvor foregår det?

Vores samlinger og de personlige sessionerne foregår i området nord for København.

Hvad koster det?

Prisen for det 10 uger lange forløb er 19.500 kr. (ex moms.)

Indeholdt i forløbet;
Mentale øvelsesprogrammer, professionel fotograf, materialer, overnatning, bagagetransport, forplejning, aften og morgenmad.

Hvordan tilmelder du dig?

Du sender en email til carsten@detmentalefitnessrum.dk