Ledelse og balance

Stress smitter.
Har du et ledelsesansvar, følger der samtidig en lille usynlig abe med, som sidder på skulderen det meste af tiden. Aben illustrerer det ansvar der følger med at være leder. Som leder er du et forbillede, der repræsenterer virksomhedens værdier og kultur. Fungerer du godt som leder? Er du i balance? Ved du hvordan du genkender dine medarbejderes stresssymptomer og afhjælper årsagerne? Eller er du, af en eller anden årsag, et skridt bagefter? Så kan du her få støtte og inspiration til at passe bedre på dig selv. Ved selv at blive klædt godt på, kan du bedre hjælpe dine medarbejdere.

I tilfælde af ubalance og træthed, holder jeg dig “til ilden”, da du sjældent vil have overskud til selv at holde fast i de rutiner, der skal til få at genfinde balancen. Det er min opgave at give dig hjælp til selvhjælp, så ubalance og stress lettere kan tackles i fremtiden.

Ledelse på afstand
Mange ledere kæmper lige nu, det bedste de har lært i bestræbelse på at være nærværende og tydelig i lederskabet også på afstand. Det er for mange en hård kamp. Et stigende antal medarbejdere frustreres, fordi de savner at blive set, hørt og mødt.

For mange handler det om, at finde balancen i at kunne være hjemmearbejdende, have frihed under ansvar, og samtidig være en del af sociale fællesskab på jobbet. For andre er det afgørende at få opgaver og ansvar tydeligere defineret. 

Walk eller Bike and Coaching
Er et eksklusivt tilbud og en effektiv mulighed for at finde og bevare inspirationen til at være den bedst mulige leder – også på afstand. Den glæde og optimisme der opstår under Walk eller Bike and Coaching, kommer både kollegaer, kunder og familier til gode.

Hvorfor? fordi vejen til at få ro på de følelser, der giver os uro i maven, og de tanker der holder os vågne om natten, starter med at vi bliver bevidste og dermed får kontakt til kroppen.

Men det er ikke tilstrækkeligt at komme træt hjem fra en gå eller cykeltur. 
Det er her jeg kommer ind i billedet. Ved fysisk bevægelse sker der også bevægelser af vores tanker. I kombination af moderat fysisk aktivitet og mine transformativ coachende spørgsmål, skabes der ny bevidsthed på de udfordringer, der måtte være.

Bike coach

Konceptet (når det ikke er muligt at mødes)
Jeg går eller cykler sammen med dig, og vil her inspirere dig til at se, de muligheder der findes.
– Personlig onsite – (Walk eller Bike and Coaching).
– Feedback efter hver session og opfølgning mellem sessioner.
– Supervision, så du som leder bliver bedre rustet til selv at varetage ledelse på afstand.

Rul til toppen