Lær at leve i nuet, retreat

At leve i nuet ændrer dit liv. Det er en større ændring, end du umiddelbart forestiller dig. Man kan ikke se noget udenpå, og verden ser ved første øjekast ud på samme måde. At leve i nutid har noget med dine tanker at gøre; hvordan du opfatter tingene, og hvordan du lever livet.

“et eksklusivt RETREAT hvor du alene eller sammen med én ven eller kollega – deltager med 7 ligesindede”

Hvad vil det sige, at leve i nuet og hvad betyder det?
Helt ind til benet betyder det at leve i nuet, at vores tanker er i nutid. Hvis vi ikke er bevidst om det, suger fortid og fremtid tankerne og vores bevidsthed til sig, men heldigvis er vore tanker ikke støbt i cement. Vi kan lære at gøre noget ved det.

Da vi var børn, kunne vi det med at leve i nuet. Men efterhånden som vi bliver ældre, mister vi som regel evnen. Tiden iler afsted, ugerne, månederne, årene forsvinder hurtigere og hurtigere. Hvor blev tiden af?

Som du vil erfare og lære på dette RETREAT, er det at leve i nuet en stor ting. Det er ikke noget, du lære ved at læse en bog, eller bare fordi du ønsker at gøre det. Kun ved at du ændrer vaner og tankemønstre, sker der en vedvarende forandring.

Deltage i et 10 ugers mentalt og fysisk træningsforløb
Hvor du lærer at puffe dig selv og din hjerne tilbage til nærvær i dit liv. Nærvær er en grundlæggende betingelse for at leve i nuet. Sammen med nærvær og større bevidsthed kommer roen. Sammen med roen kommer glæde og færre bekymringer. Sammen med glæde og færre bekymringer kommer frihed. Frihed til et blive den du gerne vil være.

Det tager MINDST en måned, før nye mønstre bliver til vaner. Det kræver små skridt ad gangen, og flere mønstre skal ændres for at komme i mål. Derfor strækker dette RETREAT sig også over ti uger.

Du kan læse 100 vis af bøger og tage 1000 vis af notater, men hvis du ikke omdanner viden til handling, er glæden flygtig. Her gør vi det til handling. Alle kan lære at leve i nuet. Det kræver kun to ting; vilje og tålmodighed.

Din krop er altid i nutid, og den vil strejke og begynde at gøre ondt, når virkeligheden ikke er, som du vil have, den skal være. Du kan vælge at agere på eller acceptere på tingenes tilstand. Gør du ikke det, føre det ofte til stress.

På dette RETREAT er de fysiske aktiviteter bygget op omkring cykling og cykeltræning. Det kræver således, at du kan lide at cykle og har lyst til at deltage i et fællesskab. Kan du det, venter der dig oplevelser som du vil have gavn af resten af livet.

Ved fysisk bevægelse sker der også bevægelser af vores tanker. I kombination af moderat fysisk aktivitet og mine anviste øvelser og transformativ skabende dialog, åbnes der for ny bevidsthed mod større tilstedeværelse. På dette RETREAT indgår der ikke højpuls træning. Det kan derimod som en del af det fysiske træningsprogram mellem sessionerne.

Program
1. Fælles arrangement; “at leve i nuet og om at forstå tiden”. (efterfulgt af fælles cykelevent).
2. Individuel; personlig transformativ dialog indeholdende ”Livshjulet”.
3. Individuel; personlig transformativ dialog; hvor er der ubalance? ”fysiske og mentale mål”.
4. Individuel; personlig transformativ dialog om “nærvær og at give slip på fortiden”.
5. Individuel; personlig transformativ dialog om “at stole på fremtiden og få handlefrihed”.
6. Fælles arrangement; ”at få et bedre selvværd”. Cykelevent rundt Vestsjælland hvor der overnattes.
7. Individuel; personlig transformativ dialog om “at stole på fremtiden og få handlefrihed”.
8. Fælles arrangement; opsamling ”hvordan holder du fast?”. (efterfulgt af fælles cykelevent).

Hvad blev du bedre til?
– at slippe de tanker som gav dig ubalance og måske ødelagde din frihed og din søvn.  
– at opleve en større taknemmelighed også ved de små ting omkring dig.
– at få en anden forståelse af tid og opdage, at du selv har handlefrihed til at blive den du gerne vil være.

Praktik
Indeholdt; mentale og fysiske træningsprogrammer, forplejninger, overnatning, bagagetransport, aften og morgenmad.
Retreatet strækker sig over 2,5 – 3 måneder.

Tidspunkt
Forår 2021 – udsolgt
Efterår 2021 – opstart 7. august

Økonomi
Kr 12.000,- ex moms

Rul til toppen