Carsten Hejbøl

I mere end 20 år har jeg arbejdet som coach, leder og iværksætter. Jeg har i det meste af mit liv arbejdet for, og lykkedes med, at få noget værdifuldt ud af mennesker og forretninger omkring mig. Mit nærvær, min erfaring og optimistiske livssyn – er smittende.  

Privat er jeg far til fem, og har to lange forhold bag mig. I mere end 30 år har jeg dyrket idræt på højt plan, og har et indgående kendskab til træning og sammenhængene mellem præstationer og øvrige livsforhold. Jeg er varm fortaler for at finde balance mellem det følelsesmæssige og de mentale og fysiske forhold. Jeg har haft hånden på kogepladen og er bekendt med, hvad der virker, og hvad der ikke har virket.

Hvorfor kan jeg hjælpe?

Fordi jeg selv er gået vejen fra at være i ubalance i forskellig sammenhæng. Fra at være endt i træningsafhængighed, stress, søvnproblemer, og rastløshed, til at genfinde en gennemgående balance i livet. Jeg har oplevet stor kærlighed, familiemæssige opture, succesfulde virksomheder, ledelsesmæssig anerkendelse, livslange venskaber, og talrige sportslige succeser.

Men jeg har også gennemgået skilsmisse, livstruende sygdom, fyringer, og oplevet udbrændthed som jeg ikke selv erkendte, og som medførte søvnløshed, vredesudbrud og ubalance.

Med årene har jeg tillært mig ekspert kompetence i transformativ én til én samtaler og stress-håndtering. Sammenholdt med stor livserfaring, empati og en stærk personlighed, er jeg en afgørende forskel for mange, når vejen tilbage i balance skal findes.

For mig handler det i høj grad om, at finde ind til hvem man er, og turde komme med det filterfrit.

Som menneske er jeg autentisk, indlevende og udfordrende. Jeg er den bedste udgave af mig selv, når jeg er hjertelig, nærværende og ikke fordømmende.

Mit formål er at “inspirere til mental, fysisk og følelsesmæssig balance”.

ICF Certificeret coach ekspert i
– transformative én til én samtaler.
– aktiv og balanceret livsstil.
– Certificeret stress coach.