Kurser

Trækker du vejret overfladisk, lever du overfladisk.

Vi ender ofte med et overfladisk åndedræt, uden at lægge mærke til det. Det opstå gradvis ved for mange år med travlhed og stress eller perioder med udholdenhedssport uden tilstrækkelig restitution.

Kurset er målrettet til mennesker, der interesserer sig for, hvordan de opnår sindsro i en hektisk tid, og hvordan de træner smartere.

Det kan også opstå efter voldsomme personlige oplevelser; skilsmisse, sygdom, fyring, ulykker eller andet, som har gjort så kraftig indtryk på os, at åndedrættet efterfølgende ikke naturligt er faldet på plads igen. Vi bliver fanget i et mønster, hvor det nye normale er et overfladisk åndedræt.

Åndedrættet kan betragtes som en bro, der skaber forbindelse mellem vores sind og krop, og gør os i stand til at træffe beslutninger, som ikke er overfladiske men kommer fra hjertet.

Hvad får du?
Du får erfaring i hvilke vejrtrækningsøvelser du kan bruge i hverdagen for bedst at bevare roen – bl.a gennem  åndedrætsøvelser inspireret af Navy Seal,
Du får også erfaring i hvilke vejrtrækningsøvelser der giver dig et fysisk boost ved at fremme produktionen af røde blodlegemer, naturlig EPO.
Undervejs suppleres øvelserne med teori, tid til egen refleksion og spørgsmål.

Der kræves ikke særlige forudsætninger for at deltage på kurset.

Dato, sted og praktik
Lørdag d. 25. februar, kl. 10.00 til 13.00.
Birkerød/Farum – adresse oplyses senere.
Du bør medbringe yogamåtte, et tæppe og en flaske vand.

Pris og tilmelding
Kr. 550,- på MobilePay 612 666 44,
(tilmelding ved betaling, efter princippet først til mølle).