Coaching

En coachsession er en ligeværdig samtale, der handler om at nå frem til et klart billede af, hvad du ønsker at arbejde på, ændre, eller opnå i dit liv. At blive knivskarp på målet er et afgørende første skridt. 

Transformativ dialog er måden jeg coacher på, hvor jeg i hver eneste session lærer noget nyt af dig.

Næste skridt er at få indsigt i, hvad der i dag forhindrer dig i at nå målet. Igen viser det sig, at det vi ser som forhindringer, ofte er noget andet og en anden størrelse, end det vi går rundt og tror.

Nu hvor målet er klart, og forhindringerne synlige, skulle man tro, at det letteste venter? Men vi har brug for at få din underbevidsthed (de 95% af viljestyrken) med på ideen, ellers forbliver det ved de gode hensigter.

En effektiv måde at få adgang til underbevidstheden på er gennem guidet vejrtrækningen. Her falder tankerne til ro, og kroppen kan adaptere det, du ønsker at ændre eller opnå.

Coaching er sammen med guidede åndedrætsøvelser en effektiv og samtidig nænsom måde at ændre og forbedre noget, der kan virke svært.

Jeg foretrækker at coache mennesker over længere forløb. For det er, når lysten til at smide håndklædet i ringen er størst, at gennembruddet venter, og støtten fra en god coach gør forskellen.