Carsten Hejbøl

Som menneske tilstræber jeg at være nærværende, hjertelig og udfordrende og at forblive pragmatisk i min tilgang til tingene; at gøre det som kan virke svært, overkommeligt.

Executive business & Stress coach, Enneagram & Instinkt adfærd, Speaker.

I praksis er jeg optaget af, at vi dagligt øver os i at være så bevidsthede som muligt, så mængden af unødvendige tanker mindskes og giver plads til ro, kreativitet og glæde.

Mange års erfaring som sportsudøver på eliteniveau, erhvervsleder, serieiværksætter og coach, gør det naturligt for mig at forsøge at forene det bedste fra flere verdener. 

I 0èrne lykkedes det sammen med et team af engagerede kollegaer, at få mere end 20.000 danskere i gang med at løbe, professionelt guidet af landets dygtigste trænere, via det prisvindende website Dinform.dk.
Senere blev opgaven, at få landevejscykling på danmarkskortet som folkelig idræt hos DGI. Mission gik godt, og blev afløst af min egen ambition om at etablere landets mest folkelige cykel community. I dag kendt som Velo Pavè, med flere hundrede aktive medlemmer i Nordsjælland. Hvor mit primære mål i mange år var at motivere mennesker til mere fysisk aktivitet, er fokus de senere år rettet mod at supplerer fysisk aktivitet med mentale åndehuller, hvor åndelig restitution bliver en ligeså naturlig del af livet.


“Carsten Hejbøls indsigt i personlig udvikling hvor natur, fysik og samtaler indgår er unik. Blandingen af øvelser på cykel i skov, samtaler i gruppen og en til en sessionerne med Carsten, giver et trygt og udviklende forløb. Din viden og metoder har flyttet mig til handling på områder, jeg længe har ønsket.”

Renè Bolvig, Partner / Mesterkok

CV – Carsten Hejbøl Jensen

Det Mentale fitnessrum
Business Owner, erhvervs og stresscoach, træningsekspert.

Velo Pavè aps, (2012-2018, 1 x Børsens gazellepris)
Business Owner, forretningsudvikling, foredragsholder, coaching og event facilitator.

Dinform.dk aps, (2005-2012, E-handelsprisen i 2009 og 2 x Børsens gazellepris)
Business Owner, konceptudvikler, træningsekspert, foredragsholder og underviser.

DGI (2011-2014)
Specialist, konceptudvikling af cykling som idrætsområde.
Udvikling og afholdelse af lederuddannelser for kommende trænere, foredragsholder, mentor.

TM Group A/S (2006-2009)
CEO, et år som konsulent/forretningsudvikler, fulgt op af to år som administrerende direktør.

Kvartal aps, (2004-2007, 3 x Børsens gazellepris)
Business Owner, coaching, koncept og forretningsudvikling. Servicekontrakt optimering for landets største virksomheder.

Telia / Swedia networks A/S (1996 – 2003)
Technical manager, forretnings og ledelsesudvikling.

Et liv med idræt
I ungdomsårene var fodboldspillet med et jysk mesterskab et sjovt højdepunkt. Derefter har den stået på triatlon, duatlon, løb og cykling på et, i perioder, højt niveau. Et par DM medaljer og deltagelse ved EM og VM, og blandt de første i DK til at gennemføre Ironman distancen sidst i 80èrne, (da cyklerne endnu var af stål) 🙂