Carsten Hejbøl

Jeg tilstræber at være nærværende og kærlig udfordrende som menneske. Mit mål er, at hjælpe andre med at få det der kan virke svært til at lykkes.

Ledelses og stresscoach – Foredragsholder, åndedrætsekspert og mentaltræner.

I praksis betyder det, at jeg hjælper mennesker med at omsætte de udfordringer de møder, til nye muligheder de ellers ikke ville have fået.

Når du coaches af mig, taler du med et menneske, der evner at møde dig i øjenhøjde og en naturlig respekt for din faglighed og situation. Uden højtravende floskler går jeg blidt i dybden med det, der betyder noget. Jeg har en stor evne til at hjælpe dig dér, hvor det kan virke svært, og jeg er kendt for at få mennesker omkring mig til at vokse.

Mange års erfaring som sportsudøver på elite niveau, erhvervsleder, serieiværksætter, mentor og coach, gør det naturligt for mig at se muligheder og forene det bedste fra flere verdener. 

Hvor mit mål i mange år primært bestod i at motivere mennesker til mere fysisk aktivitet, er fokus de senere år rettet mod at supplere fysisk aktivitet med mentaltræning – dagligt. Min mission er at bidrage til, at mentaltræning er en lige så vigtig vedligeholdende del af livet som fysisk træning.

Som far til fem drenge og en (før i tiden) travl hverdag, kender jeg til de perioder, hvor det kræver noget ekstra, at være i god balance mentalt og fysisk og forblive tro mod den jeg ønsker at være. Det lykkes i perioder, andre gange fejler jeg. Når det sker, allierer jeg mig med mennesker, der husker mig på at være så hjertelig og nærværende som muligt.

CV – Carsten Hejbøl Jensen

  • 20 års ledelseserfaring.
  • 15 års erfaring som ledelsesrådgiver og coach.
  • 18 års erfaring som fysisk træner; primært udholdenhedsidræt.
  • 10 års erfaring som mentaltræner.
  • 3 års erfaring som stresscoach og åndedrætsterapeut.
  • 30 års erfaring som idrætsudøver på et i perioder højt niveau.

Ledelsesrådgiver hos Lederne, (tre dage om ugen)

Det Mentale fitnessrum, (fra 2018 til i dag)

Advanced Business Development, udviklingsprogram for topleder, (Mumbai, Oxford, DK) hos CFL

ICF certificeret ledelses og stress coach.

Certificeret åndedrætsterapeut (særlig erfaring i sports performance og stress håndtering)

Velo Pavè aps, (2012-2018, 1 x Børsens gazellepris)
Ejer, forretningsudvikling, foredragsholder, træner og event facilitator.

Dinform.dk aps, (2005-2012, E-handelsprisen i 2009 og 2 x Børsens gazellepris)
Ejer, konceptudvikler, træningsekspert, foredragsholder og underviser.

DGI (2011-2014)
Specialkonsulent og konceptudvikler af landevejscykling som idrætsområde.
Udvikling og afholdelse af lederuddannelser for kommende trænere. Foredragsholder.

TM Group A/S (2006-2009)
Administrerende direktør.

Kvartal aps, (2004-2007, 2 x Børsens gazellepris)
Ejer, Virksomhedens forretningsområde var servicekontrakt optimering indenfor erhvervstelefoni for mange af landets største virksomheder.

Telia / Swedia networks A/S (1996 – 2003)
Technical manager, forretnings og ledelsesudvikling.

I 0èrne lykkedes det sammen med et team af engagerede kollegaer at få mere end 20.000 danskere i gang med at løbe via det prisvindende website Dinform.dk.
Senere blev opgaven, at få landevejscykling på danmarkskortet som folkelig idræt hos DGI. Missionen gik godt og blev afløst af ambitionen om at etablere et folkeligt community omkring cykling. Dette blev skabt omkring det som i dag er kendt som cykel/butikken/klubben Velo Pavè, med flere hundrede aktive medlemmer.

Et liv med idræt
I ungdomsårene bød fodboldspillet på sjove og sportslige højdepunkter. Senere og frem til i dag har triatlon, duatlon, langrend, løb og cykling, på et i perioder højt niveau, holdt fysikken fit.